Aanvaarding als Student / Docent

Sinds het academiejaar 2008-2009 maakt de VVJ (Vlaamse Vereniging van Journalisten) het zowel docenten als studenten in journalistiek mogelijk aan te sluiten als lid van de beroepsunie.

Het lidmaatschap kost 60 € voor docenten en 50 € voor studenten, loopt over het volledige academiejaar, en biedt informatie en service, waaronder een jaarabonnement op De Journalist, de JournalistenAgenda, toegang tot de volledige website journalist.be, en gunsttarieven voor publicaties zoals het Vademecum voor Freelancers. VVJ-leden kunnen verder een beroep doen op ons secretariaat voor individuele bijstand, bijvoorbeeld bij het starten van een loopbaan in de journalistiek.

Voordeeltarief studenten: Als u met minstens 10 studenten van uw richting inschrijft, dan geniet u van het voordeeltarief van 40 euro per student. Als uw hele opleidingsgroep (of minstens 40 personen ervan) zich aansluit, dan geniet u van het voordeeltarief van 30 euro per student.

Wie zich lid maakt van de VVJ als student journalistiek krijgt korting op de prijs van de studierichting Internationale researchjournalistiek van Thomas More Mechelen!


Journalistenloket

Zennestraat 21
1000 Brussel
info@journalistenloket.be
02 777 08 40

Een initiatief van

VVJ-VlaamseVerenigingvanJournalisten-logo

Met steun van

logo-vlaamse-overheid